WAT ONDERSCHEIDT ONS

RECRUITMENT

RECRUITMENT NEXT LEVEL

Youmotion gaat voor resultaatgericht werven en gelooft in de kracht van visual recruitment. Want één beeld zegt vaak meer dan 1.000 woorden. Wij doen dit met onze unieke recruitmentapplicatie de ‘Job-Connector’. Hiermee combineren we uw vacaturetekst(en) met beeldmateriaal en presenteren dit op een aantrekkelijke en onderscheidende manier aan de juiste doelgroepen. De Job-Connector biedt daarnaast nog tal van extra mogelijkheden om uw recruitmentcampagnes tot een succes te maken.

Werf ook met behulp van de Job-Connector en vind snel het juiste talent voor uw organisatie! Meer weten? Neem contact met ons op: 085 – 210 51 10. Of klik hieronder en lees verder.

SOCIAL MEDIA CAMPAGNES

Tegenwoordig is ‘social media’ niet meer weg te denken en leent zich uitstekend voor effectieve visual recruitmentcampagnes.

Kom ook op een laagdrempelige manier in contact met uw doelgroep door visual recruitment te combineren met social media. Platformen als Facebook, LinkedIn en Instagram beschikken over veel data, waardoor het mogelijk is gericht te adverteren. Social media campagnes dragen niet alleen bij aan het vergroten van betrokkenheid, het versterkt ook de naamsbekendheid van uw organisatie.

Social media campagnes:

  • Doelgroep targeting op interesses, gedrag, geo- en demografische data
  • Snelle verspreiding onder relevante volgers van het sociale netwerk
  • Retargeting op basis van historische gegevens

Via social media campagnes kunnen wij heel effectief de juiste doelgroep bereiken en interesseren!

ONLINE MEDIA CAMPAGNES

Vergroot de online zichtbaarheid en het bereik van uw vacature door de beste mediakanalen in te zetten. Uiteraard helpen wij u de juiste media te kiezen uit het enorme aanbod van vacaturesites. Dit levert voor u tijdsbesparing op.

Online media campagnes:

  • Advies bij het schrijven van een duidelijke en wervende vacaturetekst
  • Vacaturepublicatie en -lancering binnen 3 dagen
  • Procesbegeleiding en verwijdering na afloop van de wervingstermijn

Via online media campagnes weten wij de juiste doelgroep te vinden, te bereiken en hen aan te sporen om op uw sollicitatie(s) te reageren.

Benieuwd wat Youmotion voor u kan betekenen?