WAT ONDERSCHEIDT ONS

Job-Connector

Vandaag de dag is het geen eenvoudige opgave om toptalent te vinden. Onze recruitmentapplicatie ‘Job-Connector’ combineert visuals (video’s, foto’s, plaatjes, etc.) met uw vacatureteksten en dit presenteren wij op een attractieve en onderscheidende manier aan de juiste doelgroep. Dit noemen wij ‘visual recruitment’.

HOE VISUAL RECRUITMENT WERKT

Beeldmateriaal van uw vacature wordt in de Job-Connector applicatie ingeladen en dit combineren we met uw vacaturetekst. Nadat we overige relevante informatie hebben toegevoegd, genereert de Job-Connector automatisch een unieke URL.

Met deze URL benaderen wij via social media (Facebook, Instagram, LinkedIn) en andere interessante vacaturesites de juiste doelgroep. Indien gewenst posten we ook op uw eigen social mediakanalen. Vervolgens worden de sollicitaties via een specifieke sollicitatiepagina keurig netjes opgevangen in een recruitmentsysteem (AVG-proof). Hierin kunnen sollicitaties uitstekend worden afgehandeld. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen sollicitatieformulier en recruitmentsysteem aan de Job-Connector koppelen.

De applicatie toont ook relevante statistieken, zodat u inzicht krijgt in de effectiviteit van uw recruitmentcampagne. Ten slotte biedt de Job-Connector een ‘blogfunctionaliteit’. Aan een blog wordt een passende vacature gekoppeld. Deze blog worden ook verspreid via social mediakanalen. Geïnteresseerde lezers worden geattendeerd op de vacature en aangespoord te solliciteren of de blog te delen in hun netwerken.

VOORDELEN
  • Visual recruitment: attractief en onderscheidend beelden koppelen aan vacatureteksten
  • Meerdere contactmanieren: via ‘sollicitatieformulier’, ‘direct reageren formulier’ of ‘LinkedIn-button’ contact maken met talenten
  • Statistieken: effectief campagnes monitoren en bijsturen indien gewenst
  • Extra exposure: gemakkelijk blogs combineren met passende vacatures en verspreiden via socials

Kortom de Job-Connector is een zeer effectieve tool om het juiste talent aan te trekken.

VOORBEELDEN

Voorbeeld video klik hier.

Voorbeeld blog klik hier.

Wij komen graag met u in contact!

Direct naar de Job-Connector? Klik en log in.